"Beauty never takes a day off"

Mode, Beauty en Lifestyle komen samen in de nieuwe conceptstore JP Lounge in Heemstede, waar je terecht kunt voor een complete metamorfose. De JP Lounge is een collectief van ZZP-ers die allemaal 1 doel nastreven, en dat is de vrouw van tegenwoordig laten stralen en een sprankje “Glamour” mee geven.

SO18_20105566_20105483_20105876_SH.jpg

Jolanda Philipse opende 1 mei 2018 haar concept store JP Lounge op de Binnenweg. Een bijzondere winkel met een uniek concept, waar je van top tot teen in de watten wordt gelegd. “Ik wil de Amerikaanse glamour naar Nederland halen!”

Jolanda: “Bij JP Lounge kun je terecht voor een all-inclusive fashion, beauty en lifestyle experience. Het concept past helemaal bij de Heemsteedse vrouw, die extra veel waarde hecht aan uiterlijke verzorging en effectief omgaan met haar tijd.”

JP lounge biedt een ruim aanbod van hoogwaardige lifestyle, fashion en beauty gerelateerde professionele producten en behandelingen. 

Combinatie van werk en passie

Wat deed Jolanda voordat zij haar eigen winkel opende? “Naast mijn werk als Communicatieadviseur beoefende ik al ruim dertien jaar het vak nagelstylist, stylist en visagist uit. Toen ik een soortgelijk concept tegenkwam in Amerika, heb ik vervolgens drie jaar gewerkt aan een gedegen plan. Hoe meer ik me hierin ging verdiepen, des te duidelijker het werd. Dit is mijn doel, mijn passie en dit ben ik!  

“Doordat ik drie jaar over de voorbereiding heb gedaan, heb ik het concept tot in de puntjes kunnen uitwerken en is JP Lounge een volwaardig concept geworden.

Collectief van zzp’ers

“Ik heb er heel bewust voor gekozen om het concept geleidelijk uit te rollen. Ik ben nu gestart met het fashion gedeelte. Er is gekozen voor een chique ambiance, waar je stijlvolle en vrouwelijke kleding kunt kopen met een stoer randje. In de aankomende maanden zal het hele beauty gedeelte uitgerold worden. JP Lounge wordt een collectief van zelfstandige en zeer professionele ondernemers. Door dit samenwerkingsverband bouw je sneller samen aan een mooi klantenbestand en kun je de klant een uitgebreid scala bieden van producten en diensten op hoog niveau. 

“Our goal is to give our clients a beautiful and sensational start for every new experience”.  Een drukke man en/of vrouw die effectief gebruikt wenst te maken van zijn/haar tijd, kan bij JP Lounge kiezen uit een grote diversiteit van fashion items en beauty(deel)behandelingen, aangepast aan een ieders agenda. “Want wij weten hoe hectisch uw levensstijl kan zijn.”

Ook aan de innerlijke mens is gedacht, wij hebben een heerlijk kopje koffie, een glaasje champagne en wat lekkers voor u klaar staan.

What’s next?

Jolanda heeft nog meer plannen met JP Lounge. “Vooralsnog is de winkel dinsdag tot en met zaterdag geopend, maar er staat meer op de planning.  Het offline en online uitrollen van het gehele concept naar een nog groter geheel is een nieuwe goal, maar voor nu ben ik nog optimaal aan het genieten van mijn Heemsteedse winkel. De buurt heeft mij zo warm onthaald met bloemen en gelukwensen. Ik ben echt superblij hoe dit tot nu toe al heeft uitgepakt!”